Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731243709

Amistoso (Int.) 731243709 Información oficial sobre el partido 731243709 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

AC Arbatax Alineación oficial del equipo 'AC Arbatax' en el partido 6 - 2 Monines FC Alineación oficial del equipo 'Monines FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AC Arbatax Alineación oficial del equipo 'AC Arbatax' en el partido 7 - 0 Monines FC Alineación oficial del equipo 'Monines FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Arbatax

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): En Francesco Ungredda conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ACA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luboš Vojtíšek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Teunis Potter va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Benedikt Wickerau, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a ACA.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): ACA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alexandru Părpălea va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ACA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luboš Vojtíšek va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Francesco Ungredda del ACA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Stephan Agreda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Abel Remacha va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luboš Vojtíšek va rematar alt.

Monines FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Calatayud de Monines va fer un bon esprint per escapar-se de Methodios Michas i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Methodios Michas no va poder aturar Manuel Calatayud de Monines, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 82 el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Calatayud va superar els defenses rivals per velocitat al minut 33 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Santana de Monines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.