Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731243068

Amistoso (Int., RC) 731243068 Información oficial sobre el partido 731243068 en Hattrick

01.05.2024 18:50:00

Time Fleeing Bandits F.C. Alineación oficial del equipo 'Time Fleeing Bandits F.C.' en el partido 3 - 1 CD Union Alameda Alineación oficial del equipo 'CD Union Alameda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Time Fleeing Bandits F.C. Alineación oficial del equipo 'Time Fleeing Bandits F.C.' en el partido 6 - 1 CD Union Alameda Alineación oficial del equipo 'CD Union Alameda' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Time Fleeing Bandits F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jones Kamuzati va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fleeing empatava el partit, 1 a 1, al minut 10.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Fleeing s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Obert Chandala per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Perry Lundu va augmentar l'avantatge de Fleeing a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Fleeing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lazarous Gomani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fleeing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lazarous Gomani en un 1 contra 1 amb el porter 大輝 (Daiki) 齋藤 (Saito), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En David Kapumbu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Perry Lundu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de 大輝 (Daiki) 齋藤 (Saito) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Frederick Sinkamba es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Henry Melu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 大輝 (Daiki) 齋藤 (Saito) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Perry Lundu de Fleeing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Kapumbu de Fleeing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Prince Shimoonje després que el jugador de Fleeing li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

CD Union Alameda

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, CDUA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rodrigo Alcántara es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.