Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242993

Amistoso (RC) 731242993 Información oficial sobre el partido 731242993 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Cinedebarrio Alineación oficial del equipo 'Cinedebarrio' en el partido 3 - 2 SIEMPREJUNTOS Alineación oficial del equipo 'SIEMPREJUNTOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cinedebarrio Alineación oficial del equipo 'Cinedebarrio' en el partido 3 - 0 SIEMPREJUNTOS Alineación oficial del equipo 'SIEMPREJUNTOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cinedebarrio

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 50, Tobias Kneuper de Cinedebarrio empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Alekos Katelis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Atilla Beykan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isidoro Paganini de Cinedebarrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cinedebarrio, Elko Fer, col·locà la pilota just a les mans d'en Grégory Pointet. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Eric Capafons anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Cinedebarrio.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carlos Elguera de Cinedebarrio va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cinedebarrio Jacek Nieświec, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Grégory Pointet. El marcador continuava 2 - 2.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Ernesto Álvarez Cabiro de Cinedebarrio és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.

SIEMPREJUNTOS

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 35 i semblava que SIEMPREJUNTOS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Herbert Antes va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 48 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): En Stefano Floris va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 270 Minuto 101 (Ocasión de falta): En Jesús Dolorde va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 101. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zülfikâr Okver de SIEMPREJUNTOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jakub Frýda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Herbert Antes va xutar fora per a SIEMPREJUNTOS, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Grégory Pointet xutant per a SIEMPREJUNTOS va fer anar la pilota just on la volia, però Rudi Trumler, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SIEMPREJUNTOS Gheorghiţă Istudor va intentar enganyar Rudi Trumler amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Stefano Floris, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rudi Trumler va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SIEMPREJUNTOS i 3 - 2 al marcador.