Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242839

Amistoso (Int., RC) 731242839 Información oficial sobre el partido 731242839 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

CA Iberos XI Alineación oficial del equipo 'CA Iberos XI' en el partido 5 - 1 FC GLADIATORI Alineación oficial del equipo 'FC GLADIATORI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CA Iberos XI Alineación oficial del equipo 'CA Iberos XI' en el partido 7 - 1 FC GLADIATORI Alineación oficial del equipo 'FC GLADIATORI' en el partido
Tiene mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA Iberos XI

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Mateusz Grzebski s'emportà una gran ovació del públic local al minut 22, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Eleazar Duarte, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Iberos es posava per davant!
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Dennis James va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Iberos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pau Masich va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Iberos a 5 - 1. Pau Masich va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Francesco Maria Gazzella va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mateusz Grzebski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marc Xaudaró no va ser aprofitada per en Kaido Mägi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Iberos ho intentava per la dreta per mitjà de Dennis James, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.G. La jugada d'estratègia del Iberos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Carlos Molina va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

FC GLADIATORI

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luke Burns va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jouko Castren quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Shaban Arkan quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luke Burns va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juraj Divinský va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.