Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242667

Amistoso 731242667 Información oficial sobre el partido 731242667 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

R.C.DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'R.C.DEPORTIVO.' en el partido 1 - 3 Mirandes Ranger Alineación oficial del equipo 'Mirandes Ranger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C.DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'R.C.DEPORTIVO.' en el partido 5 - 0 Mirandes Ranger Alineación oficial del equipo 'Mirandes Ranger' en el partido
Es un cenizo 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.DEPORTIVO.

Goles Goles

  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els seguidors del R.C.DEPORTIVO. van tornar a saltar d'alegria al minut 72. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Modesto Anido que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): R.C.DEPORTIVO. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Luis Serrano Simón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Peter Wiesinger.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a R.C.DEPORTIVO. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sandro Campa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Alex Antunes Sá va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): R.C.DEPORTIVO. va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Benjamín Pries va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximiliano Eulate de R.C.DEPORTIVO. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Modesto Anido de R.C.DEPORTIVO. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mirandes Ranger

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mirandes sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Vojan Drnovšek va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Passaven 53 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Antonio Ustoa va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tom Frandsen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mirandes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Nils Edelsheim va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Mirandes van sortir al contraatac al minut 61, però Nils Edelsheim va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Oihu Iriondo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.