Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242341

Amistoso (Int.) 731242341 Información oficial sobre el partido 731242341 en Hattrick

01.05.2024 22:50:00

Empeño Alineación oficial del equipo 'Empeño' en el partido 5 - 2 FC Bøget Alineación oficial del equipo 'FC Bøget' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Empeño Alineación oficial del equipo 'Empeño' en el partido 5 - 0 FC Bøget Alineación oficial del equipo 'FC Bøget' en el partido
Tiene un resultado normal 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empeño

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Carmelo Zercalde va donar a Empeño un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Als 33 minuts, Aaron Josua Lewald-Maersche va ampliar l'avantatge de Empeño amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Empeño va augmentar la diferència quan Ninakhespi Castro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Empeño va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Traillanca des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Hernán Bagazgoitia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Patricio Nazario Alegría del Empeño ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Aaron Josua Lewald-Maersche va sorprendre Jan-Henrik Andersson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Raúl Traillanca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan-Henrik Andersson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hernán Bagazgoitia de Empeño es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

FC Bøget

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Bøget va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Hamdi Sevengül va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 154 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Miroslav Karhút va afusellar el porter des del punt de penal.