Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242161

Amistoso (Int.) 731242161 Información oficial sobre el partido 731242161 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Real Titánicu de Llaviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánicu de Llaviana' en el partido 4 - 4 Rudatom Kępa Alineación oficial del equipo 'Rudatom Kępa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Real Titánicu de Llaviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánicu de Llaviana' en el partido 10 - 2 Rudatom Kępa Alineación oficial del equipo 'Rudatom Kępa' en el partido
Está más tieso que su rival 9.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Titánicu de Llaviana

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Martín Prat, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Titánicu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Titánicu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ákos Krajcsovitz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Manolo Vilaragut, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Titánicu va augmentar la diferència quan Željko Radulović no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Celidonio Brei de Titánicu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rudatom Kępa

Goles Goles

  • 150 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, Fabrizio Marangon va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Rudatom tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dorian Uram per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Rudatom va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Ariel Kruszona va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Ariel Kruszona va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rudatom, Dorian Uram, que va marcar, sense saber com, el 4 - 4.