Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731241918

Amistoso (Int.) 731241918 Información oficial sobre el partido 731241918 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido 4 - 2 Beemarc Alineación oficial del equipo 'Beemarc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido 6 - 3 Beemarc Alineación oficial del equipo 'Beemarc' en el partido
Tiene mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bizcaya Athletic Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Una falta al minut 25 va provocar un lliure directe. Emiliano Ustariz el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Caetano Armenteira va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 46 (Gol por la izquierda): En Javier Enrique Agüero va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Emiliano Ustariz va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En José Manuel Sánchez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Solís.

Beemarc

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Frank Matsson va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 33 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Beemarc seguien lluitant fins al final. Al minut 76, fruit d'aquests esforços, Lars Falkening va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Björn Flodgård va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José María Escorón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Martín Meléndez va fer una jugada per la banda esquerra, però José María Escorón va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Beemarc van seguir progressant per la banda dreta. Martín Meléndez va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Olov Wrede va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter José María Escorón no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frank Matsson de Beemarc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.