Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731241537

Amistoso (RC) 731241537 Información oficial sobre el partido 731241537 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Sitges United Alineación oficial del equipo 'Sitges United' en el partido 0 - 2 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sitges United Alineación oficial del equipo 'Sitges United' en el partido 1 - 2 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sitges United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Timo Pottonen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Vallina va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rigoberto Piñeiro Majo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El STG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Rigoberto Piñeiro Majo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Kickicks

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Kickicks va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Akmar Hammadi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 66 pels visitants. En Barnaba Tacchi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kickicks que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Akmar Hammadi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Kickicks quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Obregón va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Rico Reyes de Kickicks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bill á Váli de Kickicks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.