Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731241254

Amistoso (Int., RC) 731241254 Información oficial sobre el partido 731241254 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Undelgrau Alineación oficial del equipo 'Undelgrau' en el partido 0 - 5 widzew69 Alineación oficial del equipo 'widzew69' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Undelgrau Alineación oficial del equipo 'Undelgrau' en el partido 2 - 1 widzew69 Alineación oficial del equipo 'widzew69' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,6 % 9,5 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Undelgrau

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Diego Cosculluela quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mariño Rebolledo va entorpir al marcador d'en Theodor Marin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Zallas de Undelgrau es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

widzew69

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bert Bergbo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de widzew69 va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Andrés Cortiñas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bert Bergbo, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 57, en Andrés Cortiñas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Bogdan Istodorescu que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 72, Andrés Cortiñas va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Bert Bergbo, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): widzew69 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Eril va desviar el xut final de Bogdan Istodorescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erwann Planchard de widzew69 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.