Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731240722

Amistoso (Int.) 731240722 Información oficial sobre el partido 731240722 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

sarikamisSK Alineación oficial del equipo 'sarikamisSK' en el partido 3 - 3 Atlético Clube de Portugal Alineación oficial del equipo 'Atlético Clube de Portugal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
sarikamisSK Alineación oficial del equipo 'sarikamisSK' en el partido 3 - 5 Atlético Clube de Portugal Alineación oficial del equipo 'Atlético Clube de Portugal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sarikamisSK

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de 27 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al sarikamisSK, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Mathias Horber de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): sarikamisSK va reduir el marcador al minut 68 a 2 - 3 quan Paco Pérez va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 90, Ramón Godoy de sarikamisSK empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Gianluigi Pittari arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, József Vágó de sarikamisSK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Clube de Portugal

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Atlético agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ivar Kerkhof amb mestria.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 1 - 2 quan David Lopes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Atlético va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jorge Medeiros, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Prokopis Kioupouroglou va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lavi Pardo de Atlético no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Prokopis Kioupouroglou va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jussi-Matti Tuusa de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Medeiros de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.