Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731240423

Amistoso (Int., RC) 731240423 Información oficial sobre el partido 731240423 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Luftloch United Alineación oficial del equipo 'Luftloch United' en el partido 0 - 7 Freemen United Alineación oficial del equipo 'Freemen United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luftloch United Alineación oficial del equipo 'Luftloch United' en el partido 1 - 1 Freemen United Alineación oficial del equipo 'Freemen United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luftloch United

Freemen United

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Folaju Akinyemi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Freemen i marcant el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Folaju Akinyemi de Freemen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ulrik Gabrielsson, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Freemen amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ulrik Gabrielsson, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Antonio Díaz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 5 per a Freemen.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Freemen l'avantatge per 0 - 6. Manuele Rafuzzi en va ser l'anotador.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Freemen va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Antonio Díaz, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Koić de Freemen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.