Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731240303

Amistoso 731240303 Información oficial sobre el partido 731240303 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 7 - 0 Redd Gretna Alineación oficial del equipo 'Redd Gretna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 7 - 1 Redd Gretna Alineación oficial del equipo 'Redd Gretna' en el partido
Tiene un resultado normal 7.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PITARQUE

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Antonio Miranda Galeano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el PITARQUE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Julián Coll, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): José Antonio Miranda Galeano va incrementar l'avantatge de PITARQUE amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gretna. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joaquín Trillo-Figueroa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PITARQUE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 39.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, PITARQUE va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sansón Vilanova, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Pedro Díaz de Vargas va pentinar un córner cap al segon pal que Sansón Vilanova va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PITARQUE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Díaz de Vargas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Salva Aparicio Pérez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Julián Coll de PITARQUE gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joaquín Trillo-Figueroa va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aklilu Sævik Remøy al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Antonio Miranda Galeano va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julián Coll va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Redd Gretna

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nguyễn Bình Yên de Gretna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.