Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239994

Amistoso (Int., RC) 731239994 Información oficial sobre el partido 731239994 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 3 - 5 SCRotbart Stammersdorf Alineación oficial del equipo 'SCRotbart Stammersdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 1 - 6 SCRotbart Stammersdorf Alineación oficial del equipo 'SCRotbart Stammersdorf' en el partido
Tiene suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Liquidanvar

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Liquidanvar prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Jorge Bou va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Liquidanvar va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 84 Jorge Bou va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Al minut 107 del partit, el jugador Jorge Bou de Liquidanvar va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Liquidanvar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Pepe Villazán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Miguel Ángel Roa de Liquidanvar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Juan Ríos Picazo de Liquidanvar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Liquidanvar Juan Ríos Picazo va intentar enganyar Moustapha Mehdawi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Liquidanvar Jorge Bou, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Moustapha Mehdawi. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Liquidanvar, Paco Pepe Villazán, col·locà la pilota just a les mans d'en Moustapha Mehdawi. El marcador: 3 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Liquidanvar Rafael Osorez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

SCRotbart Stammersdorf

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Marijan S. Mandreko de Scrotbart va marcar de penal l'empat al minut 68.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gilbert Gamsjäger marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 118 Minuto 106 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 106, el Scrotbart va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Heribert Pfeifenberger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Gildo Punzengruber va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Scrotbart van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Marijan S. Mandreko des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hannes Rothschild va superar els defenses rivals per velocitat al minut 79 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Scrotbart que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marijan S. Mandreko, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Scrotbart al minut 82, però el xut de Marijan S. Mandreko va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): Al minut 116, un refús desafortunat de Josep Francesc Cutrina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Heribert Pfeifenberger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Gildo Punzengruber de Scrotbart li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Josep Francesc Cutrina posant el 3 - 4 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Zoran 'Monokel' Augdoppler xutant per a Scrotbart va fer anar la pilota just on la volia, però Josep Francesc Cutrina, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Moritz Schoiswohl de Scrotbart va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Donald Kornfeld de Scrotbart, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Josep Francesc Cutrina en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.