Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239907

Amistoso (Int.) 731239907 Información oficial sobre el partido 731239907 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Atlètic Vendrell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vendrell' en el partido 5 - 1 Sportfreunde Sachseln Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Sachseln' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Vendrell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vendrell' en el partido 3 - 0 Sportfreunde Sachseln Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Sachseln' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Vendrell

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Sergio Bagazgoitia va donar a Vendrell un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Vendrell va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 43 Gianfrancesco Paciotti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Als 44 minuts, Jordi Amat va ampliar l'avantatge de Vendrell amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vendrell a 4 - 1. Sergio Bagazgoitia va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vendrell van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marc Roca va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Sergio Bagazgoitia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vendrell la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marc Roca. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Sergio Bagazgoitia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Lio Schwalm va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Alfredo Pizarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Alfredo Pizarro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sportfreunde Sachseln

Goles Goles

  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Sergey Nasluzov la va convertir en gol amb un remat de cap en Saikat Neware tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 42 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Alberto Polo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alessandro Calcinai no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sportfreunde va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mainio Äijälä, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.