Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239603

Amistoso (RC) 731239603 Información oficial sobre el partido 731239603 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 4 - 2 flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 1 - 0 flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 110 Minuto 78 (Gol de falta): C.E.Ravanets equilibrava els comptes al minut 78 quan en Seymour Wilmot va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alfredo Elgorriaga no va ser aprofitada per en José Montoro que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Seymour Wilmot de C.E.Ravanets, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival William Compania en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jean-Noël Abs va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carlos Mahedero va xutar fora per a C.E.Ravanets, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de C.E.Ravanets, Alfredo Elgorriaga, col·locà la pilota just a les mans d'en William Compania. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de C.E.Ravanets Javier Gordoa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. William Compania es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

flacdowm

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de flacdowm va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Paco Valcarcel, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Bruno Alanis de flacdowm, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Josué Cepeda quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Campana havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): flacdowm van sortir al contraatac amb encert al minut 93, però Paco Valcarcel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianluca Pelucchi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En 方 (Fong) 項青 (Xiangqing) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a flacdowm.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de flacdowm Waldek Chłopecki va intentar enganyar Jean-Noël Abs amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jesús Espantoro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jean-Noël Abs va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de flacdowm i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Josué Cepeda xutant per a flacdowm va fer anar la pilota just on la volia, però Jean-Noël Abs, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.