Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239432

Amistoso 731239432 Información oficial sobre el partido 731239432 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Colossal FC Alineación oficial del equipo 'Colossal FC' en el partido 4 - 2 Ricochets Alineación oficial del equipo 'Ricochets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Colossal FC Alineación oficial del equipo 'Colossal FC' en el partido 9 - 0 Ricochets Alineación oficial del equipo 'Ricochets' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colossal FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 19 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 19. Rafael Lahiena, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 del partit, el jugador Rafael Lahiena de Colossal va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Colossal prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Juan Carlos Fernán Zóbel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paolo von Kessler va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Paolo von Kessler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Connor Toolan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Fernán Zóbel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Connor Toolan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Colossal ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos Fernán Zóbel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenzo Martínez Lapuente de Colossal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ricochets

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francesc Xavier Casabó que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ricochets van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lolo Moreno va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Ricochets van sortir al contraatac al minut 62, però Jorge Jiménez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Manel Gómez de la Vega va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Antonin Michelet va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Ricochets van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Francisco Cardaveras des de l'esquerra va sortir desviat.