Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239251

Amistoso (Int.) 731239251 Información oficial sobre el partido 731239251 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Pixavineros, C.F. Alineación oficial del equipo 'Pixavineros, C.F.' en el partido 1 - 4 CDV - Clube Desportivo Vilarense Alineación oficial del equipo 'CDV - Clube Desportivo Vilarense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pixavineros, C.F. Alineación oficial del equipo 'Pixavineros, C.F.' en el partido 0 - 6 CDV - Clube Desportivo Vilarense Alineación oficial del equipo 'CDV - Clube Desportivo Vilarense' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pixavineros, C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Pixavineros, sempre confia amb les genialitats d'en Ralph Bachy; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Delgado de Pixavineros, va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CDV - Clube Desportivo Vilarense

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jobst Wech va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 29 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, CDV es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mariusz Gallus es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, CDV va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Victor Mahil, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): 周 (Zhou) 汉烽 (Hanfeng) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 4 per a CDV.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en 周 (Zhou) 汉烽 (Hanfeng) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): El CDV va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 42 amb un llançament de falta perillós. En Mariusz Gallus però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Mariusz Gallus que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Jobst Wech quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel Guzmán Cano, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Victor Alexiu després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abel Guzmán Cano va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, 周 (Zhou) 汉烽 (Hanfeng) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.