Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239148

Amistoso (Int.) 731239148 Información oficial sobre el partido 731239148 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

AMUNIA Alineación oficial del equipo 'AMUNIA' en el partido 1 - 2 Jeju Olympique 2024 Alineación oficial del equipo 'Jeju Olympique 2024' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AMUNIA Alineación oficial del equipo 'AMUNIA' en el partido 2 - 1 Jeju Olympique 2024 Alineación oficial del equipo 'Jeju Olympique 2024' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMUNIA

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): AMUNIA s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Luis Francisco Villayuste per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Gabriel Sánchez Gómez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Serna Pareja va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AMUNIA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joan Miquel Aladesa va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Félix Ibañez Ibero va estar a punt d'empatar per a AMUNIA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Myung-Sung Park va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Luis Francisco Villayuste va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Jeju Olympique 2024

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Olympique van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 33, quan Mubarak Okail va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Olympique prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Donghoon Kwak.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hyundoo Kwock, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olympique a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Chang-Bum Ji va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mubarak Okail, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Muivydas Alianskas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 63, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Félix Ibañez Ibero es va comportar com un juvenil al minut 72 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gert Morriën.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gert Morriën de Olympique per doble groga al minut 74.