Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238679

Amistoso 731238679 Información oficial sobre el partido 731238679 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

chetts fc Alineación oficial del equipo 'chetts fc' en el partido 3 - 2 Reikfax FC Alineación oficial del equipo 'Reikfax FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chetts fc Alineación oficial del equipo 'chetts fc' en el partido 2 - 0 Reikfax FC Alineación oficial del equipo 'Reikfax FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chetts fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a chetts va ser Khristofor Zakharenkov.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): chetts s'avançava al marcador al minut 65, després d'un rebot que va caçar en Sebastían Ciancaglini per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): chetts, atacant per l'esquerra al minut 85, va aprofitar el magnífic llançament de Vicente Vega Valdés per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Sandro Carapelle del chetts ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sandro Carapelle va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Adriano Zabala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Torquato Nannini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Remigiusz Kłopocki va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 43 de joc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Torquato Nannini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adriano Zabala va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Álvaro Gandaberro.

Reikfax FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Reikfax van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan David Moyà va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Reikfax van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Kiriam Leal Caballero.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Reikfax va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Bayo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Bayo de Reikfax es va guanyar la targeta groga merescudament.