Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238675

Amistoso (Int., RC) 731238675 Información oficial sobre el partido 731238675 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 6 - 3 Deportivo Bouma Alineación oficial del equipo 'Deportivo Bouma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 4 - 1 Deportivo Bouma Alineación oficial del equipo 'Deportivo Bouma' en el partido
Tiene suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Didier Gautier, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Sadri Eceten va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 113 Minuto 104 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Brouwerij una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Conrado Laxos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 104.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Joni Pennanen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Johan D'Ascoli va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedram Sa'di! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Conrado Laxos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Brouwerij Gianfranco Arzilli no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Johan D'Ascoli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Brouwerij Adriano Recher va intentar enganyar Johan D'Ascoli amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Brouwerij, Sadri Eceten, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 3 al marcador.

Deportivo Bouma

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Jaizki Jaio va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per DPB en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 87. L'anotador per DPB va ser Jaizki Jaio, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 135 Minuto 98 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Raul Pompili de DPB va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Raul Pompili per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 9, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 18, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ricardo Tomás Peduzzi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Camilo Andres Bigo des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Camilo Andres Bigo de DPB no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Raul Pompili va marcar al minut 105 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Raul Pompili de DPB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a László Pásztor de DPB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hendrikus Hunsel va xutar fora per a DPB, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Eize van Poelgeest de DPB va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lajos Kovarszki, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ricardo Tomás Peduzzi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de DPB i 5 - 3 al marcador.