Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238540

Amistoso (Int.) 731238540 Información oficial sobre el partido 731238540 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 1 - 0 UwbF Alineación oficial del equipo 'UwbF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 2 - 0 UwbF Alineación oficial del equipo 'UwbF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): CAMPAMENTO prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Severino Faggi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Teo Mosconi del CAMPAMENTO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jyri-Pekka Kuparinen va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): CAMPAMENTO va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Vassilis Kapernekas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a CAMPAMENTO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jyri-Pekka Kuparinen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Echedey Tropa va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Lars Larsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Bira Tavares, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bira Tavares. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Teo Mosconi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Henadii Vaschuck va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

UwbF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): UwbF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Ionuţ-Gabriel Vârşan des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerii Lysenko de UwbF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ionuţ-Gabriel Vârşan de UwbF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.