Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238500

Amistoso (Int.) 731238500 Información oficial sobre el partido 731238500 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Carpenedo team Alineación oficial del equipo 'Carpenedo team' en el partido 4 - 1 Almería de Saúl Alineación oficial del equipo 'Almería de Saúl ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carpenedo team Alineación oficial del equipo 'Carpenedo team' en el partido 3 - 0 Almería de Saúl Alineación oficial del equipo 'Almería de Saúl ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carpenedo team

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Carpenedo equilibrava la balança al minut 28. En Dmitri Fernández Anleo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Carpenedo va ser Colin McClair.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Mario Barni va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Aldo Donadeo va augmentar la diferència de Carpenedo a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Yuri Bertolo gairebé marca per a Carpenedo al minut 10 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Vincenzo Camarotto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Carpenedo.
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Aldo Donadeo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Almería de Saúl

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 25, en Nathan Torcque del Almería va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Titus Gadient que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Nathan Torcque, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Almería van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en António Leitão va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Tijmen Hylkema de Almería va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.