Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238486

Amistoso (Int., RC) 731238486 Información oficial sobre el partido 731238486 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Foxporting Club Alineación oficial del equipo 'Foxporting Club' en el partido 2 - 0 KFC Mauve '18 Alineación oficial del equipo 'KFC Mauve '18' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foxporting Club Alineación oficial del equipo 'Foxporting Club' en el partido 0 - 1 KFC Mauve '18 Alineación oficial del equipo 'KFC Mauve '18' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foxporting Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Foxporting va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Cezaris Lavriančius, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Richard Adamson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Cezaris Lavriančius va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Foxporting posava el marcador 2 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Foxporting van sortir al contraatac al minut 50, però Raúl Ram va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gedion Brion, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Foxporting van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raúl Ram va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richard Adamson de Foxporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KFC Mauve '18

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Jack D'uylenbroeck completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Frankellyn Van de Gucht va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Paulí Llenes no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Taşkın Alaşen va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Paulí Llenes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Nicu Roşca de Mauve va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.