Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238283

Amistoso (Int., RC) 731238283 Información oficial sobre el partido 731238283 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Huesa C.F. Alineación oficial del equipo 'Huesa C.F.' en el partido 1 - 2 A.C... Milan Alineación oficial del equipo 'A.C... Milan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huesa C.F. Alineación oficial del equipo 'Huesa C.F.' en el partido 1 - 2 A.C... Milan Alineación oficial del equipo 'A.C... Milan' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,7 % 63,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huesa C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Mihály Nógrádi de Huesa, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adolfo Ciceri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Ephrem Haile-Mariam va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Huesa.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Huesa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Tomás Olmo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Huesa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aqib Counts va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Habsburg.

A.C... Milan

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 en Urban Stebler va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Farnocchia quedar desmarcat i marcar per a A.C... al minut 74. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): El A.C... va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 6, però en Angelius Zaliackas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): A.C... va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Urban Stebler es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 12, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Angulo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Almen Radtke des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Urban Stebler quasi aconsegueix empatar per A.C... al minut 49, però Raúl Angulo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Angelius Zaliackas va estar a punt de posar per davant a A.C... amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Angulo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Farnocchia de A.C... va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.