Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238116

Amistoso (Int.) 731238116 Información oficial sobre el partido 731238116 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

Viktora Šumava Alineación oficial del equipo 'Viktora Šumava' en el partido 0 - 4 Kiwiwi United Alineación oficial del equipo 'Kiwiwi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viktora Šumava Alineación oficial del equipo 'Viktora Šumava' en el partido 1 - 3 Kiwiwi United Alineación oficial del equipo 'Kiwiwi United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viktora Šumava

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Viktora van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Adolf Neoral des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Yazdgerd Izadyar va superar els defenses rivals per velocitat al minut 67 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Kiwiwi United

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kiwiwi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlo Rapallini va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13, un xut de Ari-Ville Tilus des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tommi Kivinen arribés a peus de Antony Old, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kiwiwi el 0 - 3.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Kiwiwi, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ari-Ville Tilus va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ari-Ville Tilus. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Henri Mätinki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Viktor Sládek, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Kiwiwi van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Tommi Kivinen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Māris Kazaks després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Viktor Sládek va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carlo Rapallini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mariusz Dyla després que el jugador de Kiwiwi li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristián Zambrano.