Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237498

Amistoso (Int., RC) 731237498 Información oficial sobre el partido 731237498 en Hattrick

01.05.2024 15:45:00

AHWAZ STAR Alineación oficial del equipo 'AHWAZ STAR' en el partido 1 - 0 BigBang United Alineación oficial del equipo 'BigBang United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AHWAZ STAR Alineación oficial del equipo 'AHWAZ STAR' en el partido 2 - 1 BigBang United Alineación oficial del equipo 'BigBang United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AHWAZ STAR

Goles Goles

  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 81 gràcies a la jugada de Ali Iran Manesh, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alem Alić no va ser aprofitada per en Richard Zahora que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Richard Zahora arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alem Alić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tullio Dellorto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AHWAZ que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

BigBang United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): BBU va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Bento Machado va quedar-se sol davant el porter Sepand Ezzati, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Shalom Zelikman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 84 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ivan Aryaev va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): BBU va estar a punt d'empatar al 90 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ivan Aryaev que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Italo Prencipe de BBU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Italo Prencipe va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niccolò Virga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.