Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237229

Amistoso (Int.) 731237229 Información oficial sobre el partido 731237229 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

Rétság VSE Alineación oficial del equipo 'Rétság VSE' en el partido 6 - 0 Gli Scannasquali Alineación oficial del equipo 'Gli Scannasquali' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Rétság VSE Alineación oficial del equipo 'Rétság VSE' en el partido 9 - 0 Gli Scannasquali Alineación oficial del equipo 'Gli Scannasquali' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rétság VSE

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Moreno De Franceschi va donar a Rétság un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Rétság va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hoàng Trung Sa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Rétság va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Moreno De Franceschi des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rétság. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Moreno De Franceschi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Rétság va obtenir un penal al minut 76, que va llançar a la perfecció Gotárd Kecskeméti. 5 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rétság van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Moreno De Franceschi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Rétság va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Attila Hotea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfonso Tondello.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Rétság van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de János Stolcz des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Timur Boyarkin de Rétság va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gli Scannasquali