Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731236837

Amistoso 731236837 Información oficial sobre el partido 731236837 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Buruntza F.C Alineación oficial del equipo 'Buruntza F.C' en el partido 3 - 2 Anclados FC Alineación oficial del equipo 'Anclados FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Buruntza F.C Alineación oficial del equipo 'Buruntza F.C' en el partido 1 - 6 Anclados FC Alineación oficial del equipo 'Anclados FC' en el partido
Tiene suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buruntza F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Buruntza equilibrava els comptes al minut 40 quan en Lajos Deák va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Pavlos Nichtovios de Buruntza empatava el partit: 2 - 2.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Buruntza va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 72, quan Malwin Giza, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 3 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Tomàs Moiset per la seva rapidesa. Al minut 3 va intentar marxar per velocitat d'en Custódio Duarte Cadeia, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Malwin Giza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Buruntza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Buruntza van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 90 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lajos Deák, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavlos Nichtovios de Buruntza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Anclados FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Zacarías Doni quedar desmarcat i marcar per a Anclados al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Amawal Youzalen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Amawal Youzalen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Anclados va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 284 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Ramón Vicuña de Anclados va fallar un penal al minut 43. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 51 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Flavio Bregoli després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Franciszek Królicki va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Anclados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Franciszek Królicki va desviar el xut final de Flavio Bregoli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Anclados va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Zacarías Doni es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.