Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731236824

Amistoso (Int.) 731236824 Información oficial sobre el partido 731236824 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

CEEuropa Alineación oficial del equipo 'CEEuropa' en el partido 3 - 3 A.C.Spijk Alineación oficial del equipo 'A.C.Spijk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CEEuropa Alineación oficial del equipo 'CEEuropa' en el partido 0 - 4 A.C.Spijk Alineación oficial del equipo 'A.C.Spijk' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEEuropa

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mika Viljakainen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 12.
  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 39. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Matthias Reumert va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CEEuropa eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Matthias Reumert va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gábor Jarábik de CEEuropa es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

A.C.Spijk

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Duco Offringa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ciro Zufacchi quedar desmarcat i marcar per a A.C.Spijk al minut 14. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Als 89 minuts de partit, Tobias Kleuken de A.C.Spijk va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Floris-Jan Hooyberghs va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alfredo Castaldi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Floris-Jan Hooyberghs va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Konrad Babiel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Tobias Kleuken de A.C.Spijk, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ciro Zufacchi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Merkurijus Bogdziulis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tobias Kleuken ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Floris-Jan Hooyberghs.