Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235538

Amistoso 731235538 Información oficial sobre el partido 731235538 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

Los Defensores de la Boca Alineación oficial del equipo 'Los Defensores de la Boca' en el partido 3 - 2 CHAPA F. C. Alineación oficial del equipo 'CHAPA F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Defensores de la Boca Alineación oficial del equipo 'Los Defensores de la Boca' en el partido 0 - 2 CHAPA F. C. Alineación oficial del equipo 'CHAPA F. C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Defensores de la Boca

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Defensores va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Luis Agustín Valletta la va transformar en el 1 - 1.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luis Agustín Valletta va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Thomas Guzmán la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Agustín Valletta de Defensores va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

CHAPA F. C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Iván Irigoytia de CHAPA va fer un bon esprint per escapar-se de Mladen Vukić i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 en Theodoros Marolachakis va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Antonio Gases podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, el CHAPA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Theodoros Marolachakis s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Fausto Castromán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Douglas Armando Luque no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mariusz Wita va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CHAPA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Gases, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.