Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235486

Amistoso 731235486 Información oficial sobre el partido 731235486 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

masacres 2 Alineación oficial del equipo 'masacres 2' en el partido 2 - 1 AT.MADRID SF Alineación oficial del equipo 'AT.MADRID SF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
masacres 2 Alineación oficial del equipo 'masacres 2' en el partido 2 - 1 AT.MADRID SF Alineación oficial del equipo 'AT.MADRID SF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

masacres 2

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 18, César Trastemírez de masacres empatava el partit: 1 - 1.
  • 135 Minuto 62 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Juan Francisco Jarrín va demostrar la seva experiència quan al minut 62 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El masacres ho intentava per la dreta per mitjà de César Trastemírez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Francisco Jarrín per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Méndez Seco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Jöns Hammarblad gairebé va marcar per a masacres des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

AT.MADRID SF

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Julen Bursuk va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Mario Rivera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Lluís Jordà va encarar al porter al 63, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 290 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Mario Rivera va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): AT.MADRID van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Lluís Jordà va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.