Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235478

Amistoso (Int., RC) 731235478 Información oficial sobre el partido 731235478 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 8 - 0 The New Magic Alineación oficial del equipo 'The New Magic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 7 - 0 The New Magic Alineación oficial del equipo 'The New Magic' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Souncros

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jean-Romain Leprieur de Souncros aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Souncros va obtenir un penal al minut 31, que va llançar a la perfecció Sven Ribisch. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jeremias Altzibar-aretxulaga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Juan Antonio Acuña de Souncros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Sven Ribisch va augmentar la diferència de Souncros a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Souncros va augmentar la diferència quan Petronio Camces Grandes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Souncros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Antonio Acuña va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Petronio Camces Grandes es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Sven Ribisch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anderson Marroquín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

The New Magic

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Svätopluk Jánoška va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Teófilo Nolasco va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Luis Felipe García Rada va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Bogdan Sterescu va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Magic van seguir progressant per la banda dreta. Edmundo Miyashiro va tenir la seva oportunitat al minut 39, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomás Parco de la Cruz de Magic es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.