Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235474

Amistoso (Int.) 731235474 Información oficial sobre el partido 731235474 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

RCD De La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD De La Coruña' en el partido 0 - 5 FC Lido Alineación oficial del equipo 'FC Lido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD De La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD De La Coruña' en el partido 0 - 4 FC Lido Alineación oficial del equipo 'FC Lido' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD De La Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Bauchamp, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Coruña van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Jorge Gutiérrez Huerta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Gutiérrez Huerta de Coruña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Reinhard Thali de Coruña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Lido

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Lido va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 42. Fávila Torres Nievas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Silvester Wilmerdinger de Lido va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Lido l'avantatge per 0 - 3. Roël Hassink en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Silvester Wilmerdinger va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roël Hassink, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 80, Viktor Rubinstein va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Fávila Torres Nievas que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 5. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lido va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hilal Gobash va desviar el xut final de Pavol Rybárik després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Lido va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Viktor Rubinstein va quedar-se sol davant el porter Hilal Gobash, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Menke Harte va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.