Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235205

Amistoso 731235205 Información oficial sobre el partido 731235205 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Inside Mataró FC Alineación oficial del equipo 'Inside Mataró FC' en el partido 4 - 3 Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inside Mataró FC Alineación oficial del equipo 'Inside Mataró FC' en el partido 2 - 2 Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inside Mataró FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Inside va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Aleksi Lähde va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Inside va posar-se per davant 2 - 1 al minut 30, quan Valeriy Dugaev va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aleksi Lähde va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Inside va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aleksi Lähde, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Konrad Głuszek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Severiano Barbeito, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Alcalá Rovers

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Alcalá van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 14, quan Eric Mülldorf va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 150 Minuto 70 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Geroni Brines va reduir les distàncies per al Alcalá amb un bon llançament de falta al minut 70. 4 a 2 quedava al marcador.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Jakub Okołotowicz va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Raül Pagaduigorria va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Manuel Gorritepe.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alcalá van seguir progressant per la banda dreta. Geroni Brines va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christoph Buhrmann de Alcalá va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joost Bosman de Alcalá amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.