Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234928

Amistoso (Int.) 731234928 Información oficial sobre el partido 731234928 en Hattrick

01.05.2024 16:45:00

f.c. New dblgnn Alineación oficial del equipo 'f.c. New dblgnn' en el partido 2 - 3 Lobata United Alineación oficial del equipo 'Lobata United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
f.c. New dblgnn Alineación oficial del equipo 'f.c. New dblgnn' en el partido 1 - 5 Lobata United Alineación oficial del equipo 'Lobata United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. New dblgnn

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 18 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Everton Lawrence llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de dblgnn al minut 22, que va llançar ajustat al pal en Everton Lawrence. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Binilith Bujiku hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Felix Nielsen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Binilith Bujiku va rematar alt.

Lobata United

Goles Goles

  • 150 Minuto 35 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 35 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Robin Jung, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rasmus Matzen.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Amb 58 minuts jugats, Rasmus Matzen de Lobata va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Lobata va estar a punt d'empatar al 20 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Salazar Paiva que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robin Jung de Lobata la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yaroslav Serkis de Lobata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rasmus Matzen.