Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234901

Amistoso (Int.) 731234901 Información oficial sobre el partido 731234901 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 4 - 0 American River Nimbus Alineación oficial del equipo 'American River Nimbus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 4 - 0 American River Nimbus Alineación oficial del equipo 'American River Nimbus' en el partido
Tiene un resultado normal 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forward thinker

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Forward va ser Sertan Camgöz.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Forward va augmentar la diferència quan Dimitri Moulet no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Dimitri Moulet va augmentar la diferència de Forward a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Christopher Bork va augmentar l'avantatge de Forward a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sertan Camgöz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joel Hulett al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sam Ivett va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Forward ho intentava per la dreta per mitjà de Sertan Camgöz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Riku Uusinoka de Forward es va guanyar la targeta groga merescudament.

American River Nimbus

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el American sortien al contraatac. La falta llançada per DeMarcus Courtney va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de American va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Issac Sansone, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bran Jennings de American va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.