Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234813

Amistoso (Int., RC) 731234813 Información oficial sobre el partido 731234813 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Bennos Buben Alineación oficial del equipo 'Bennos Buben' en el partido 8 - 0 KKS Siwer Alineación oficial del equipo 'KKS Siwer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bennos Buben Alineación oficial del equipo 'Bennos Buben' en el partido 6 - 0 KKS Siwer Alineación oficial del equipo 'KKS Siwer' en el partido
Tiene suerte 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bennos Buben

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bennos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cyril Cômes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Orhan Tokal va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 36.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bennos a 3 - 0. Milan Lepeto va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Bennos va augmentar la diferència quan Milan Lepeto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bennos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jarosław Cibor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Stefan Robinson de Bennos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Milan Lepeto va descol·locar totalment la defensa contrària i Orhan Tokal no va perdonar i va marcar el 7 - 0.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Bennos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bhaumik Bose, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 8 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milan Lepeto va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Bennos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Milan Lepeto en un 1 contra 1 amb el porter Heinz-Harald Kerscher, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 47 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Alessandro Degente estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bhaumik Bose de Bennos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefan Johann Rädke de Bennos es va guanyar la targeta groga merescudament.

KKS Siwer