Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234566

Amistoso (Int., RC) 731234566 Información oficial sobre el partido 731234566 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Pokerini Alineación oficial del equipo 'Pokerini' en el partido 6 - 2 FC Karujommid Alineación oficial del equipo 'FC Karujommid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pokerini Alineación oficial del equipo 'Pokerini' en el partido 6 - 1 FC Karujommid Alineación oficial del equipo 'FC Karujommid' en el partido
Tiene un resultado normal 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pokerini

Goles Goles

  • 114 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 19. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Daniele Frizione va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pokerini contenien la respiració mentre en Manuele Campograssi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manuele Campograssi va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Gabriele Teolato de Pokerini va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pokerini va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuele Campograssi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Pokerini va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Moreno Colantonio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Daniele Frizione una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Eddy Kosmina va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC Karujommid

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en René Knoll que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Karujommid.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Moreno Colantonio no va poder aturar Estêvão Ribeiro de Karujommid, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 33 el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Mateusz Kolenda va xutar magistralment una falta al minut 28 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ravo Ohvritall de Karujommid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tibor Regős de Karujommid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierino Albiero de Karujommid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en René Knoll.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mateusz Kolenda de Karujommid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.