Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234296

Amistoso (RC) 731234296 Información oficial sobre el partido 731234296 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Steagua de Telde Alineación oficial del equipo 'Steagua de Telde' en el partido 5 - 2 quequiquan Alineación oficial del equipo 'quequiquan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Steagua de Telde Alineación oficial del equipo 'Steagua de Telde' en el partido 8 - 0 quequiquan Alineación oficial del equipo 'quequiquan' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Telde

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Giosuè Oppedisano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Steagua empatava el partit, 1 a 1, al minut 33.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): José Jiménez va donar a Steagua un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Steagua va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giosuè Oppedisano des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En José Jiménez de Steagua va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Steagua pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nemesio Iturrista va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Steagua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nemesio Iturrista va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en José Jiménez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Steagua ho intentava per la dreta per mitjà de Jalal Youfani, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Villy Boe de Steagua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

quequiquan

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rafa Polo la va rematar Antonio Tartas amb una magnífica volea que va fer pujar per a quequiquan el 0 - 1.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): quequiquan van aconseguir el 5 - 2 que retallava diferències al minut 90 quan Gil Fuster Medina sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Luis Ángel Jiménez va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 52 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Luis Ángel Jiménez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): quequiquan van seguir progressant per la banda dreta. Soufiane Tanjawi va tenir la seva oportunitat al minut 59, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.