Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234276

Amistoso (Int.) 731234276 Información oficial sobre el partido 731234276 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Sporting Fulda Alineación oficial del equipo 'Sporting Fulda' en el partido 3 - 1 Soccer Vipo Alineación oficial del equipo 'Soccer Vipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Fulda Alineación oficial del equipo 'Sporting Fulda' en el partido 2 - 0 Soccer Vipo Alineación oficial del equipo 'Soccer Vipo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Fulda

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lavi Zemer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sporting empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dariusz Bołaś va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Sporting va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Moritz Wilhelmsmeyer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Zacharias Schwertberger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Moritz Wilhelmsmeyer va rematar alt.

Soccer Vipo

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Franco Paolo De Luca de SSCVipo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Andrea Gaviraghi que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Javier Rodríguez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Franco Paolo De Luca va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Andrea Gaviraghi, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emanuele Moretto de SSCVipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.