Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234194

Amistoso (Int.) 731234194 Información oficial sobre el partido 731234194 en Hattrick

01.05.2024 15:45:00

Red Army Kerman Alineación oficial del equipo 'Red Army Kerman' en el partido 4 - 0 przezroczyste stringi... Alineación oficial del equipo 'przezroczyste stringi...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Army Kerman Alineación oficial del equipo 'Red Army Kerman' en el partido 4 - 0 przezroczyste stringi... Alineación oficial del equipo 'przezroczyste stringi...' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Army Kerman

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar Kerman amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Magnus Lundberg va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kerman. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cătălin Şuţu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Kerman va aconseguir el 3 - 0 quan Kristian Lindhult va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Kerman va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mihailo Stanković des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Francesco Martusciello gairebé va marcar per a Kerman des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wiktor Kacprowski al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cătălin Şuţu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mihailo Stanković va enviar un xut des de 40 metres al minut 68, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Malonni de Kerman es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

przezroczyste stringi...