Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233988

Amistoso (Int., RC) 731233988 Información oficial sobre el partido 731233988 en Hattrick

30.04.2024 19:25:00

Myšľa United Alineación oficial del equipo 'Myšľa United' en el partido 3 - 1 Kölner Junxx Alineación oficial del equipo 'Kölner Junxx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Myšľa United Alineación oficial del equipo 'Myšľa United' en el partido 0 - 1 Kölner Junxx Alineación oficial del equipo 'Kölner Junxx' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Myšľa United

Goles Goles

  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): En Marián Mrákava va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de United van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Joaquim Tallavasso.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El United era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tomáš Vidra va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de United va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hans Boekhout, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 27, el United estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Marek Ferko va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Latif Baki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Kölner Junxx

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Kölner va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Konz Schihan va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Mirko Reifer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Kölner va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Wolfgang Sibinger va quedar-se sol davant el porter Marián Chuťka, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Mirko Reifer va estar a punt de posar per davant a Kölner amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marián Chuťka va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Mirko Reifer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Wolfgang Sibinger es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Kölner va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marián Chuťka va desviar el xut final de Mirko Reifer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Konz Schihan sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mirko Reifer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Dirk Olfers va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Konz Schihan de Kölner va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.