Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233923

Amistoso (Int., RC) 731233923 Información oficial sobre el partido 731233923 en Hattrick

30.04.2024 21:15:00

Cherno More Alineación oficial del equipo 'Cherno More' en el partido 6 - 1 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
6 / 10 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
1 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 1
2 / 5 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
3 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
60 % Posesión 45' 40 %
61 % Posesión 90' 39 %
Normal Táctica Contraataques Nivel de táctica: 8
Cherno More Alineación oficial del equipo 'Cherno More' en el partido 6 - 1 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cherno More Alineación oficial del equipo 'Cherno More' en el partido 6 - 0 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
Tiene un resultado normal 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cherno More

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Antonio Bagazgoitia no va poder aturar Atanas Kazandzhiev de Cherno, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 14 el 1 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Cherno va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Atanas Kazandzhiev va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Cherno va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lyuben Yavashev des de dins de l'àrea.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 42, en Nikola Mishev la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Angel Gergov que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lyuben Yavashev el va rematar Simeon Mihaylov amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Simeon Mihaylov de Cherno va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ivo Rachev per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kristian Ezibai va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Simeon Mihaylov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Lyuben Yavashev gairebé va marcar per a Cherno des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Angel Gergov de Cherno va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Sabadell C.E.

Goles Goles

  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 6 - 1 quan Mauro Sánchez-Asiaín va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 90 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Sabadell van pujar a rematar. Però en Carlos Valladolid la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Ayoub Laëfafi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Teixidó de Sabadell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.