Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233883

Amistoso (Int.) 731233883 Información oficial sobre el partido 731233883 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Magicanos Deux Alineación oficial del equipo 'Magicanos Deux' en el partido 7 - 1 fc yukkies Alineación oficial del equipo 'fc yukkies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Magicanos Deux Alineación oficial del equipo 'Magicanos Deux' en el partido 7 - 1 fc yukkies Alineación oficial del equipo 'fc yukkies' en el partido
Tiene un resultado normal 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magicanos Deux

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Przemysław Kozik facilitava les coses al Magicanos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cid Alvim ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Magicanos es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cid Alvim va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magicanos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zygmunt Dybka progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Huarte es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del yukkies. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kornelius Driller la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Magicanos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 75.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Huarte, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 1 per a Magicanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Magicanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Teemu Petälä va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Zygmunt Dybka de Magicanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 81 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Teemu Petälä, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.

fc yukkies

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Jasper de Leest de yukkies va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Franck Gélas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wirot Raksunthorndhuma va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Wirot Raksunthorndhuma va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hendrikus Grave, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Paco Mangroelal va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Wirot Raksunthorndhuma no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jasper de Leest de yukkies es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jasper de Leest va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que yukkies va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henk Jonker de yukkies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.