Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233470

Amistoso (Int., RC) 731233470 Información oficial sobre el partido 731233470 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Vis Sora Alineación oficial del equipo 'Vis Sora' en el partido 4 - 3 Los Pelusin Alineación oficial del equipo 'Los Pelusin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vis Sora Alineación oficial del equipo 'Vis Sora' en el partido 2 - 2 Los Pelusin Alineación oficial del equipo 'Los Pelusin' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,0 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vis Sora

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Vis Sora prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Teemu Rantasalmi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Vittorio Vecchioni va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vis Sora i marcant el 2 - 2.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Vis Sora va ser Vittorio Vecchioni.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): El jugador Giulio Abbate de Vis Sora, després de 94 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jimi Salverda quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tommy van Ardenne de Vis Sora amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Pelusin

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Massimo Menardo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Massimo Menardo quedar desmarcat i marcar per a Pelusin al minut 56. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Massimo Menardo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rafael Gueba va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gianvito Edera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Víctor Campanga va fer una jugada per la banda esquerra, però Loris Altomonte va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Pelusin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Rodrigo Gualba va quedar-se sol davant el porter Loris Altomonte, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wiesław Kiczyński va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wiesław Kiczyński.