Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233382

Amistoso (Int.) 731233382 Información oficial sobre el partido 731233382 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 4 - 2 Team Trash Alineación oficial del equipo 'Team Trash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 5 - 1 Team Trash Alineación oficial del equipo 'Team Trash' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Temple Monzón C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Templarios aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ergun Kulan va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jan-Arie van Inkel va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 39.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adame Mitarte, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Templarios se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 78.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antón Villalba va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Luis Elezgueta va estar a punt d'empatar per a Templarios quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lenin Mora va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Templarios va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Adame Mitarte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Team Trash

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Enea Zoi va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 36 una excel·lent centrada de Norbert Plüger va arribar a Paul Bachstelze, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 68 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 68 la va desaprofitar Enea Zoi de Trash, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constantin Grabner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.