Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233281

Amistoso (Int.) 731233281 Información oficial sobre el partido 731233281 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Guaza Mountain Alineación oficial del equipo 'Guaza Mountain' en el partido 5 - 0 FC Oeleroth 07 e.V. Alineación oficial del equipo 'FC Oeleroth 07 e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Guaza Mountain Alineación oficial del equipo 'Guaza Mountain' en el partido 6 - 0 FC Oeleroth 07 e.V. Alineación oficial del equipo 'FC Oeleroth 07 e.V.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guaza Mountain

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Mountain s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Aulis Parviainen per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gianluigi Gianola es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Mountain va augmentar la diferència quan Aulis Parviainen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Mountain va aconseguir el 4 - 0 quan Víctor Eguren va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Mountain va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio Porcar des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, Greg Devadder gairebé va marcar per a Mountain des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcelo Cevallos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Havu Koskiniemi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcelo Cevallos de Mountain va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Oeleroth 07 e.V.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Armin Filderstadt l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mountain. La jugada d'estratègia del Oeleroth per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carl Kirn va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.