Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233254

Amistoso (Int.) 731233254 Información oficial sobre el partido 731233254 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

bochita futbol club Alineación oficial del equipo 'bochita futbol club' en el partido 2 - 3 us Grazzarkrazio Alineación oficial del equipo 'us Grazzarkrazio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bochita futbol club Alineación oficial del equipo 'bochita futbol club' en el partido 2 - 1 us Grazzarkrazio Alineación oficial del equipo 'us Grazzarkrazio' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bochita futbol club

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Lou Carette, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. bochita es posava per davant!
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Javier Pedro Sara de bochita aconseguir un gol al minut 63 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, 黄 (Huang) 舜靖 (Shunjing) de bochita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

us Grazzarkrazio

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Grazzarkrazio van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 59, quan Filippo Bergamo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Giammarco Leone Filattiera va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 67.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Giammarco Leone Filattiera que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Grazzarkrazio.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pietro Andrisano de Grazzarkrazio va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Filippo Bergamo que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Grazzarkrazio sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Maurizio Campitelli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Sorin Spătaru va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Smiljan Brajak de Grazzarkrazio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filippo Bergamo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.