Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731232695

Amistoso 731232695 Información oficial sobre el partido 731232695 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Aragonxperience Alineación oficial del equipo 'Aragonxperience' en el partido 5 - 3 Nou Equip Alineación oficial del equipo 'Nou Equip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aragonxperience Alineación oficial del equipo 'Aragonxperience' en el partido 3 - 1 Nou Equip Alineación oficial del equipo 'Nou Equip' en el partido
Tiene suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragonxperience

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Adolfo Riquelme va donar a Aragonxperience un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 12 (Gol de penalti): Fabio Henrique Di Dio va augmentar la diferència de Aragonxperience a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 del partit, el jugador Henric Måntorp de Aragonxperience va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del Aragonxperience va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en George Maliro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aragonxperience pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mario Plantin va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Giorgio Andreano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Nou Equip

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Víctor Tugues va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Equip, Stephan Ellegaard, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Equip. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ramon Russiñol xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Víctor Tugues va pentinar un córner cap al segon pal que Rahim El-Yazidi va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ramon Russiñol va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramon Russiñol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Víctor Tugues no va ser aprofitada per en Juan Aragón Reyes que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Ramon Russiñol de Equip va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.